Jason DeRulo 24 februari 2014 in HMH

07-10-2013 @ 21:05

IJzersterke comeback van ‘dirty talker’ Jason Derulo in Nederland

Na een tumultueus jaar is de Amerikaanse R&B-popster Jason Derulo helemaal klaar voor zijn comeback. Met de wereldwijde hit ‘Talk Dirty To Me’ op zak kondigt hij opnieuw aan naar Nederland te komen. Op maandag 24 februari staat Jason Derulo live op de planken in de Heineken Music Hall. 

Door een ongelukkige val tijdens de repetities van zijn ‘Future History World Tour’ moest de zanger zijn wereldtournee en concert op 14 maart 2012 in de HMH afgelasten. Na een lange en intensieve revalidatie staat Derulo er weer en is hij sterker dan ooit tevoren. "I was on autopilot. I was going around the world. I was performing. I was just literally going through the motions...When that kind of thing is taken away from you, you realize how much you appreciate what you love doing and who you love."

Megaster Jason Derulo heeft het helemaal: de looks én het talent om te zingen, te dansen en hele sterke songs te schrijven. Het succesverhaal van de in Miami geboren rasartiest begint in 2009 als hij wereldwijd doorbreekt met zijn debuutsingle ‘Whatcha Say’. Ook de singles ‘In My Head’ en ‘Ridin’ Solo’ van zijn naamloze debuutalbum werden dikke hits. Het tweede album ‘Future History’ met o.a. ‘Don’t Wanna Go Home’ en ‘It Girl’ is eveneens succesvol en niets lijkt een glorieuze wereldtournee in de weg te staan totdat Jason Derulo in januari 2012 een foto twitterde met zijn nek in een brace. In 2014 volgt alsnog zijn world tour; nu in het kader van zijn derde album ‘Tattoos’.

De comeback van Jason Derulo wordt aangekondigd met een nieuw album en bijhorende wereldtournee. ‘Tattoos’ verscheen eind september. De eerste single – ‘The Other Side’ – was meteen een schot in de roos, maar met de tweede en nieuwste single ‘Dirty Talk’ met aanstekelijke saxofoon-sample en hiphopper 2 Chainz heeft Jason Derulo helemaal een mega-hit te pakken.

Jason DeruloTattoos World Tour
Maandag 24 februari 2014

Heineken Music Hall | Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur
Entree: vanaf € 34,- (excl. servicekosten)

www.jasonderulo.com

https://twitter.com/jasonderulo