Single 'Smoorverliefd' van Pieter vd Zweep titelsong van film

16-09-2013 @ 13:44

Door Ongekend Talent kreeg zanger Pieter van der Zweep de kans om het muziekvak in te stappen en via Life4You Talent Battle bij Carlo en Irene op RTL4, een finaleplaats in het Radio 538 DemoDuel, een plek op het Haarlemmer Meerpop festival en een optreden met liveband op 3FM bij Gerard Ekdom in de Freaknacht heeft hij zijn naam als talentvol zanger verder uitgebouwd.

Eind 2011 werd Pieter benaderd om ter ere van het vijfjarig bestaan van radiostation 100%NL een duet op te nemen, samen met niemand minder dan zangeres DO. De radiozender was blij verrast met dit muzikale cadeau en zodoende is de single 'Vijf jaar' veel gedraaid!

Inmiddels zijn al veel nieuwe songs geschreven samen met Robert Dorn.

Op 12 september 2013 heeft Pieter zijn nieuwe single gereleased, getiteld 'Smoorverliefd'. Het nummer is speciaal geschreven en opgenomen voor de gelijknamige film met onder meer Susan Visser, Anna Drijver en Johnny de Mol. De film draait vanaf 12 september in de bioscoop.

Pieter: "Ik voel me bijzonder vereerd dat ik met dit nummer een heel klein beetje deel uit mag maken van een steengoede filmproductie met Nederlandse top acteurs. Mijn songwriter en producer Robert Dorn liet zich inspireren door het verhaal en heeft dat weten samen te brengen in een speciaal voor de film geschreven, pakkende song."

De single ‘Smoorverliefd’ is als 2-track single uitgebracht, die naast een uptempo versie nog een speciale akoestische versie bevat. Onder andere Miss Montreal en Marjet van den Brand hebben hieraan meegewerkt.

'Smoorverliefd' is de opvolger van de single 'Door jou' die in april verscheen.

https://twitter.com/pietervdzweep

https://www.facebook.com/pietervanderzweep

http://www.pietermusic.nl/
http://www.youtube.com/watch?v=0hUHGL3erhg