Programma Eurosonic Noorderslag online

22-12-2011 @ 20:51

Het programma van Eurosonic Noorderslag staat, in blokkenschema's, online. Zowel voor de festivals Noorderslag en Eurosonic als voor de conferentie kan het programma worden bekeken op www.eurosonic-noorderslag.nl.

Laatste toevoegingen festivalprogramma
Met de Nederlandse acts Audio Adam, A Silent Express, Tommy Ebben and the Small Town
Villains, MakeBelieve, Rococo en Dudettes is het programma van Eurosonic volledig. Het gehele programma is hier te vinden.

Panels conferentieprogramma
Het conferentieprogramma is inmiddels volledig. In vier dagen komen de laatste ontwikkelingen in de (inter)nationale popsector aan de orde. Naast het eerder aangekondigde Interactive program en de panels over gemeentelijk provinciaal popbeleid vinden onder andere de presentatie van het rapport over de circulatie van Europese muziek, succesverhalen van gerenommeerde acts en muziekprofessionals,
Health & Safety panels, en keynote speakers zoals Ralph Simon (Mobile Entertainment Forum), Shawn O'Keefe (SXSW) en Matthew Sheret (last.fm). Verder zijn er panels over de Oost-Europese muziekmarkt, Ierse muziek, ticketing en media. Meer informatie over het conferentieprogramma vindt u hier.

Eurosonic Noorderslag
Eurosonic Noorderslag, the European Music Conference and Showcase Festival, vindt van 11 tot en met 14 januari 2012 plaats in Groningen. Overdag vindt een conferentie plaats voor internationale muziekprofessionals. 's Avonds krijgt nieuw talent hier de kans om zich aan een publiek van professionals en muziekliefhebbers te presenteren. Eurosonic is de etalage voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts en speelt zich af van 11 tot en met 13 januari in de Groningse binnenstad. Noorderslag is graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 14 januari 2012 in De Oosterpoort in Groningen.

Informatie over de genoemde acts en Eurosonic Noorderslag is te vinden op de website van Eurosonic Noorderslag: www.eurosonic-noorderslag.nl.