NL: Jeroen van der Boom staat op tegen kanker

04-11-2011 @ 19:58

Jeroen van der Boom heeft zijn nieuwe single 'Niemand anders' uitgebracht en Edwin Evers had 4 november de première. Van der Boom is speciaal voor de campagne Sta Op Tegen Kanker van KWF Kankerbestrijding de studio ingegaan om de single op te nemen. Op 16 november sluit de zanger met deze song de liveshow Sta Op Tegen Kanker af. Het televisieprogramma van de AVRO is gebaseerd op het succesvolle Amerikaanse Stand Up To Cancer dat sinds 2008 jaarlijks wordt uitgezonden.

"Ik sta op tegen kanker omdat ik droom van een wereld waarin niemand meer doodgaat aan kanker. Als wij nu allemaal opstaan tegen kanker, maken we een vuist tegen deze ziekte. Dan leven we straks misschien in een wereld waarin we geen dierbaren meer verliezen aan kanker. Hopelijk gaan wij, of onze kinderen, deze wereld nog meemaken", aldus Jeroen van der Boom.

De nieuwe single van Jeroen van de Boom is te downloaden via de downloadshops en www.staoptegenkanker.nl . De opbrengsten van 'Niemand anders' komen ten goede aan wetenschappelijke kanker onderzoeksprojecten.

downloadlink single

http://twitter.com/#!/jvdboom