Pixie Lott's nieuwe album Young Foolish Happy

29-10-2011 @ 15:58

Slechts twintig is ze, en nu al één van de grootste popsterren van Groot-Brittannië: Victoria Louise “Pixie” Lott. Op vrijdag 11 november brengt ze haar nieuwe album ‘Young Foolish Happy’ uit. Grote namen als Stevie Wonder en John Legend werkten mee aan het album. ‘All About Tonight’, de eerste single van ‘Young Foolish Happy’, was een #1-hit in Groot-Brittannië en ging in de eerste week van release al meer dan  achtentachtigduizend keer over de (virtuele) toonbank.

In 2010 mocht Pixie haar idool Mariah Carey de hand schudden: ‘Ik zei: “Ik ben groot fan, leuk je te ontmoeten!” En toen zei zij: “Oh, ook leuk om jou te ontmoeten. Maar nu moet ik eerst naar het toilet.” Het was dus een erg korte ontmoeting.’ Als klein meisje las Pixie de biografieën van zangeressen als Mariah en Britney Spears, om te leren hoe die zo succesvol zijn geworden. Die biografieën heeft ze nu niet meer nodig, haar fans lezen inmiddels haar eigen levensverhaal om inspiratie op te doen.

Van ‘Turn It Up’, het debuutalbum uit 2009 van de in Londen geboren zangeres, werden in haar thuisland meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Een eigen kledinglijn heeft Pixie ook: ‘Pixie Lott for Lipsy’, en vorig jaar was ze gast-jurylid bij de Britse versie van ‘X Factor’, naast Simon Cowell, Cheryl Cole en Louis Walsh.

http://twitter.com/#!/pixiesongs

http://www.pixielott.com/site/global/frontpage