Ontwikkelaar dans rage SH'BAM naar Nederland voor dance4life

20-08-2011 @ 20:06

Op woensdag 31 augustus 2011 slaan het goede doel Dance4Life en groepsfitness aanbieder Les Mills de handen ineen voor het dance event SH’BAM4LIFE!

SH’BAM4LIFE biedt iedereen die van dansen houdt de kans om te dansen voor het goede doel. De opbrengst van SH’BAM4LIFE gaat namelijk naar dance4life. Speciaal voor SH’BAM4LIFE komt de uit Nieuw-Zeeland afkomstige Rachael Cohen, dans goeroe & ontwikkelaar van SH’BAM, naar Nederland om SH’BAM workouts te geven.

Wat is SH’BAM?
SH’BAM is een 45 minuten durende dance workout van Les Mills, die simpele dansbewegingen op de nieuwste Top 40 hits combineert met dance muziek, remixen van bekende classics en moderne Latin tracks. Sinds de lancering van SH’BAM eind 2010 is het programma uitgegroeid tot de populairste dance workout van dit moment. Inmiddels bieden 461 fitnessclubs & dansscholen in de Benelux het programma op hun lesrooster aan en zijn er 838 SH’BAM instructeurs opgeleid. Ter vergelijking: van de 10 Les Mills fitnessprogramma’s, worden alleen Bodypump en Bodybalance op meer fitnessclubs in de Benelux aangeboden.

Programma SH’BAM4LIFE
Iedereen die iets met dansen heeft kan op 31 augustus deelnemen aan één van de speciale SH’BAM workouts van SH’BAM4LIFE om zo zijn of haar steentje bij te dragen aan het doel waar dance4life voor strijd: het wereldwijd terugdringen van hiv en aids.

Programma SH’BAM4LIFE

 

TIJD WORKOUT LOCATIE
11.00 – 13.00 UUR SH’BAM WORKOUT SPA SPORT HOTEL ZUIVER– AMSTERDAM
15.00 – 17.00 UUR SH’BAM WORKOUT THEO MEIJER SPORT- LEUSDEN
19.00 – 22.00 UUR SH’BAM PARTY WORKOUT THEO MEIJER SPORT - LEUSDEN


Deelname aan SH’BAM4LIFE kost € 22,50 per workout en inschrijven kan alleen via www.SHBAM4LIFE.com . SH’BAM4LIFE is voor iedereen toegankelijk.

Annemiek Suijkerbuijk, finaliste So You Think You Can Dance, aanwezig op SH’BAM4LIFE
De SH’BAM Party Workout, die in de avond plaatsvindt, vormt het hoogtepunt van het evenement. Het programma voor de Party Workout ziet er als volgt uit:
•        Speciale SH’BAM warming-up door National Trainer team SH’BAM
•        Welkomstwoord vanuit dance4life door Annemiek Suijkerbuijk: ambassadeur dance4life & finaliste van So You Think You Can Dance 2008
•        SH’BAM masterclass door Rachael Cohen
•        Special guest optreden van een dance DJ
•        Afsluiting met bekendmaking opbrengst SH’BAM4LIFE