Kevin Dray presenteert nieuwe single, video met vocalen Roxeanne Hazes

11-08-2014 @ 22:56

Nederlandse DJ/Producer Kevin Dray heeft de release van zijn nieuwe single aangekondigd. De single is getiteld “Happiness”. De vocalen zijn van Roxeanne Hazes. De officiële video, opgenomen in Brugge, bevat exclusieve visuals van Joe Ponto de beroemde video-editor en designer die ook werkte met Lady Gaga, Pet Shop Boys, Icona Pop, Skrillex, in de clip is ook een authentieke DeLorean sportwagen uit de “Back to the Future” trilogie te zien.  

Kevin Dray begint met zijn muziekproducties in 2002 en stapt al snel achter de draaitafels om zich als professioneel DJ te richten op electro house en progressive house. In 2012 brengt hij de single “Take my hand” uit in opdracht van dance4life. Gebaseerd op het succes van het nummer, sluit hij zich bijna twee jaar op in zijn studio om verder te werken aan de ontwikkeling van zijn eigen sound. Op missie om op de grootste festivals de main stage te delen met de top van de dancewereld, is Kevin inmiddels ook de presentator van zijn eigen “Under Controll” radioshow. Kevin speelt dit jaar twee nachten achter elkaar op het Amsterdam Dance Event. De release van “Happiness” is het logische gevolg van al zijn harde werk.

Op "Happiness” werkt Kevin nauw samen met Roxeanne Hazes, de dochter van André Hazes. Hun unieke samenwerking komt in de video op een geweldige manier tot leven.

Kevin is erg gelukkig met de DeLorean auto in de videoclip: “Tijdens de besprekingen van het script kwam de DeLorean al ter sprake, maar het was nog niet bekend hoe we dat voor elkaar moesten krijgen. Uiteindelijk raakten we een paar dagen voor de opnamen in contact met iemand die een van de drie klassieke DeLorean wagens van de originele filmset in bezit heeft, compleet met alle knoppen, displays en geluiden die je ook in de film ziet en de eigenaar heeft ons enthousiast toestemming gegeven om zijn DeLorean in de video te gebruiken. Als een fan van de films is het echt een droom die uitkomt dat we dit konden doen!

Het resultaat mag er zijn: een frisse, onderhoudende videoclip die “Happiness” neerzet als een energieke hitsingle - een song die moeiteloos een brug slaat tussen muziekfanaten en clubbers over de hele wereld. Strak geproduceerd binnen het raamwerk van de moderne EDM combineert het nummer aantrekkelijke progressieve elementen met de ontwapenende vocalen van Roxeanne Hazes. De single release bevat daarnaast een extra dub mix met een wat scherpere sound voor de hardere, nachtelijke sets.

Kevin Dray’s nieuwe single laat op perfecte wijze zien en horen wat de positieve invloed en kracht van electronic dance music is. 

label: Urban Sound of Amsterdam / DJ-World

release: 11-08-2014

www.kevindray.com

www.roxeannehazes.nl

downloadlink single