Glennis Grace versie van Afscheid op single uit

03-04-2011 @ 22:28

De versie “Afscheid” van Glennis Grace uit het TROS TV-programma “De beste zangers van Nederland” is sinds 1 april te downloaden is via de diverse download portals. Behalve de support op TV is de single ook opgepakt door diverse radiostations. 
In het programma “De beste zangers van Nederland” van 26 maart stond de muziek van Xander de Buisonjé centraal en zong Glennis haar versie van het prachtige nummer “Afscheid”. Naar aanleiding van de promo en de uitzending zelf werd Glennis overladen met positieve reacties en werd besloten het nummer digitaal beschikbaar te stellen.  
30 Maart jl. heeft Glennis bij Edwin Evers in zijn programma op 538 haar nieuwe album en concert aangekondigd. Twee weken daarvoor was Glennis bij Edwin in de studio en gaf hij aan dat Glennis een concert en daarvan een live album moest opnemen. Hij was erg enthousiast en is dit meteen in gang gezet. 27 April zal haar mini-concert zijn. Er is slechts plek voor 100 mensen. Kaarten daarvoor zijn te winnen bij Radio 538 - Edwin Evers en bij 100%NL.
Half mei zal dit album in de winkels liggen.

http://www.glennismusic.nl/
download single