Plan Nederland Kinderkoor & Berget Lewis brengen single uit voor Because I am a Girl

12-06-2010 @ 14:35

Het Plan Nederland Kinderkoor lanceert op 17 juni de single Because I am a Girl die zij samen opgenomen heeft met souldiva Berget Lewis.
Tijdens het grote Because I am a Girl in concert op 17 juni op het Java-eiland in Amsterdam, zal deze single live worden gepresenteerd. Omdat Berget Lewis die dag verplichtingen heeft in het buitenland, zal haar rol voor één keer worden overgenomen door Karin Bloemen.
Aan het groots opgezette benefiet concert wordt verder mee gewerkt door de top van de Nederlandse artiesten waaronder Alain Clark, Belle Perez, Caro Emerald, Dennis, Do, Edsilia Rombley, Giovanca, Glennis Grace, Jeroen van der Boom, Lisa Lois, Nikki, Pia Douwes, Sara Kroos, Sharon den Adel, Syb van der Ploeg, Tim Akkerman, Waylon, Xander de Buisonjé en vele anderen.

Het Plan Nederland kinderkoor is een professioneel kinderkoor, dat is opgericht door de 21 jarige Jitske Kingma die lid is van de Youthboard van Plan Nederland. 18 talentvolle kinderen tussen de 8 en 14 jaar vanuit het hele land zingen en dansen om de ontwikkelingssamenwerking onder de aandacht te brengen. Doel is, op een swingende en muzikale manier die kinderen aanspreekt, de kinderparticipatie te vergroten. Kinderen zijn de toekomst van morgen. They can change the World!

De opbrengsten van de single komen deels ten goede aan de projecten van Plan Nederland voor kinderen in ontwikkelingslanden en zullen gebruikt worden voor het uitbrengen van een cd-album in het voorjaar van 2011.
De single zal te koop zijn via:becauseiamagirlshop.plannederland.nl