Justice verzorgt leadtrack Adidas global brand campaign

30-03-2011 @ 18:47

Het Franse duo Justice verzorgt de leadtrack voor de nieuwe All Adidas Global Brand Campaign. Het nummer Civilization is sinds kort al te horen onder de verschillende Adidas commercials. Vanaf 4 april is de single overal verkrijgbaar. Bekijk hier alvast de twee minuten durende Adidas commercial.  

De All Adidas Global Brand Campaign is de grootste in de geschiedenis van het merk en grote namen als Katy Perry, David Beckham, B.o.B., Lionel Messi, Snoop Dogg en Jose Mourinho werken eraan mee. De Franse regisseur Romain Gavras heeft de regie van de commercial voor zijn rekening genomen en dacht voor het muzikale aandeel meteen aan Justice. Al eerder werkten ze samen voor A Cross The Universe en Stress.
 
Justice is in Nederland bekend van de hits D.A.N.C.E, We Are Your Friends en DVNO. Wereldwijd verkochten ze meer dan een miljoen singles en ook het eerste album, getiteld †, werd een groot succes. Tussen 2007 en 2009 dansten meer dan een miljoen mensen onder hun lichtgevende kruis tijdens twee wereldtours. Deze tournees resulteerden in de live documentaire A Cross The Universe die in 2008 op DVD verschenen is. Justice heeft een Grammy voor MGMT in de categorie ‘Best Remix’ gewonnen en twee MTV Awards voor We Are Your Friends en D.A.N.C.E, beiden in de categorie ‘Best Video’.

Een compleet nieuw studioalbum van Justice wordt na de zomer verwacht.

JUSTICE: Civilization
Release: 28-03-2011
warner music
http://www.myspace.com/etjusticepourtous