Marianne Weber zingt haar grootste hits tijdens eenmalig concert

07-02-2011 @ 15:36

Groot nieuws: Marianne Weber gaat een éénmalig concert geven en ook het enige dat ze dit jaar zal geven. Het optreden zal plaatsvinden in het mooiste theater van Nederland, het Circustheater te Scheveningen. Op maandag 18 april 2011, geeft ze deze show ‘Op weg naar 20 jaar succes!’  et concert start om 20.00 uur en de opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Toen Marianne het verzoek kreeg om een concert te geven in de prestieuze serie KWF for Life! zei ze meteen Ja. “Mijn manager, wijlen Wout van Doleweerd is overleden aan deze vreselijke ziekte. Daarom geeft ik een éénmalig en tevens het enige concert dit jaar als eerbetoon aan mijn manager, Wout.
Ik zing dan al mijn grootste hits die ik in de afgelopen 20 jaar heb mogen maken. Het wordt natuurlijk een vrolijke en feestelijke avond, want dat zou Wout ook zo gewild hebben. Ik sta natuurlijk bij een aantal liedjes wel even stil en zal in gedachten aan die mooie tijd met Wout terugdenken,
aldus een geëmotioneerde Marianne. Ook zing ik de grootste succesnummers die ik met Frans Bauer heb mogen maken. Kortom, het wordt een collage van 20 jaar succesnummers. Sieneke is mijn gast en zal een aantal duetten met mij zingen. Het zal een avond worden van ongekende hoogtepunten uit mijn carrière".

Toegangsprijzen: 15,- | 25,- | 35,- | 45,-
Kaarten zijn telefonisch te bestellen bij de Nationale Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (0,45 € p.m.)
U kunt ook via de NTK website kaarten bestellen op www.marianneweber.ntk.nl
VIP kaarten kosten € 75,- en zijn de beste plaatsen vóór in de zaal incl. koffie, thee, gebak en consumpties, geserveerd in de VIP Room (Broadway foyer) waar Marianne’s liedjes worden gespeeld door de bekende pianist Delano Vossen, één van de winnaars van Hollland’s Got Talent 2010. VIP kaarten zijn gemakkelijk te bestellen én veilig te betalen via (iDEAL)op de website www.concertplaats.nu


Foto: Robert Gort