Nieuwe single voor Eric Dikeb: opvolger van 'De Pizzahut' in aantocht!

24-01-2011 @ 19:46

Op zondag 30 januari a.s. is het zo ver. Radio DJ en apres ski zanger Eric Dikeb presenteert zijn nieuwe single ‘Laat de glazen klinken’ in de Drie Gezusters in Groningen. Vanaf maandag 31 januari is dit nummer verkrijgbaar via de download portals.

Eric Dikeb is in het Apres Ski genre geen onbekende. Na ‘Volg de leraar’ ging het snel met de carrière
De hit ‘De Pizzahut’ betekende zijn grote doorbraak. Meer dan 1 miljoen exemplaren zijn van dit nummer wereldwijd verkocht en ook in landen als Duitsland en Engeland prijkte dit nummer in de top van de hitlijsten.
Eric begon zijn muzikale loopbaan als DJ bij Rob Stenders op 3FM. Grote bekendheid verkreeg Eric door zijn deelname aan het programma ‘Big Diët’ en ook op muzikaal vlak liet Eric veel van zich horen. Eric schreef meerdere keren nummer voor het Nationaal songfestival, waaronder ‘Celeste’, gezongen door Bas en Joel. Met zijn nummer ‘Ik schreeuw het van de daken’ wist Eric opnieuw een hoge notering in de hitlijsten te behalen.
Vorig jaar haalde Eric herhaaldelijk het  nieuws door zijn ruzie met Gordon over de deelname van Jacqueline aan HGT. Met name in het radioprogramma van Giel Beelen ging het tussen hun er heftig aan toe, hetgeen heeft geleid tot een aanklacht bij de politie. Inmiddels zijn de gemoederen wat bedaard.
Het muzieklabel van Eric Dikeb werkt o.a. met de Russische superster Dmitry Koldun, Dallas coryfee Audrey Landers en Jacqueline.
Laat de glazen klinken’ moet de veelbelovende opvolger van ‘De Pizzahut’ worden. Het nummer is aanstekelijk, vrolijk en blijft in je hoofd hangen. Eric heeft de tekst zelf geschreven en Matthijs van den Ven is verantwoordelijk voor de productie.
Tijdens het optreden op 30 januari zal Eric het nummer ten gehore brengen. Hierbij zal ook de videoclip worden gemaakt.  Het productieteam zoekt nog figuranten die in de clip willen meespelen. Van deze figuranten wordt verwacht dat ze zich flink uitdossen.

www.ejbn.nl