Rowwen Hèze vervroegt voorverkoop Slotconcerten 2011

08-12-2010 @ 20:00

Online kaartverkoop vanaf zaterdag 18 december

Vanwege de voorgenomen BTW-verhoging heeft de organisatie van de Rowwen Hèze Slotconcerten besloten om de voorverkoop te vervroegen. Vanaf zaterdag 18 december 10.00 uur  is het mogelijk om kaartjes te kopen voor het grote evenement in America op vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2011.

De Limburgse band stelt haar fans in staat om kaarten voor het reguliere 6% BTW-tarief af te nemen. Normaal gesproken start de voorverkoop in april en is de Slotconcert-zaterdag binnen een aantal uur uitverkocht. Voor de meer dan tweeduizend leden van de Rowwen Hèze Fanclub is er een exclusieve voorverkoop.

Het jaarlijkse evenement wordt traditioneel georganiseerd in het eerste weekend van november. Twee grote concerten en een familiedag op zondag trekken jaarlijks zo'n 20.000 bezoekers naar het peeldorp America. Met een geweldig voorprogramma als opwarmer sluit Rowwen Hèze vervolgens met een spetterende show haar poptour af in eigen dorp.

De kaartverkoop vindt plaats via www.slotconcertamerica.nl . Op deze website is alle informatie te vinden over eerdere edities van de Slotconcerten.

Theatertour Koper
Intussen bereidt Rowwen Hèze zich voor op de première van de theaterproductie Koper. Na het 25 jarige jubileum viert de band met deze nieuwe show haar 12,5 jarig theaterjubileum. Met Koper herontdekt de band de oorsprong van zijn liedjes en verhalen. Die verhalen krijgen lokale grond onder de voeten: de band heeft voor Koper schrijver Leon Verdonschot als gast uitgenodigd. Nieuwe en vertrouwde Rowwen Hèze-nummers krijgen iedere avond van de tour een nieuwe verbintenis met lokale verhalen, iedere avond weer anders.