Stem nu op je favoriete EBBA winnaar

06-12-2010 @ 18:57

Onlangs werden de winnaars van de 2011 European Border Breakers' Awards voor opkomend talent in Europese pop, rock en dance bekend gemaakt. Nu kan het Europese publiek stemmen op de EBBA AWARDS winnaar waarvan het vindt dat deze de 'Public Choice Award' moet ontvangen tijdens de ceremonie op de openingsavond van Eurosonic Noorderslag, woensdag 12 januari 2011 in Groningen. De ceremonie van de EBBA AWARDS wordt gepresenteerd door Jools Holland. Vorig jaar werd de publieksprijs gewonnen door de Belgische singer-songwriter Milow.

De ceremonie van de European Border Breakers’ Awards – met optredens van de meeste winnaars – wordt opgenomen en uitgezonden door de NOS/NTR. Eveneens ontvangt het Europese media aandacht van TV zenders en radio stations aangesloten bij de European Broadcasting Union (EBU).

Publiek wordt uitgenodigd om online te stemmen op de EBBA AWARDS winnaar waarvan het vindt dat deze de 'Public Choice Award' verdient.' Stemmen kan via de website: http://www.ebba-awards.eu

De winnaars van de European Border Breakers' Awards 2011 zijn:

Saint Lu (Oostenrijk)
Stromae (België)
Aura Dione (Denemarken)
ZAZ (Frankrijk)
The Baseballs (Duitsland)
Caro Emerald (Nederland)
Donkeyboy (Noorwegen)
Inna (Roemenië)
Miike Snow (Zweden)
Mumford & Sons (Groot-Brittannië)

De EBBA AWARDS, dit jaar voor de achtste keer uitgereikt, worden mogelijk gemaakt door het EU programma Cultuur en Eurosonic Noorderslag, in samenwerking met de Europese muziekindustrie en de European Broadcasting Union.

Voor meer informatie:
http://www.ebba-awards.eu
http://ec.europa.eu/culture/our-programmes-and-actions/doc1098_en.htm