Hardcore DJ collectief The Dreamteam weer actief

30-08-2013 @ 19:21

Na jaren van afwezigheid is het DJ collectief The Dreamteam terug van weggeweest. Op 18 mei jl. werden de trouwe fans al getrakteerd op een voorproefje tijdens het 20- jarig jubileum feest in een uitverkocht Paradiso. Tijdens dit bijzondere evenement in de wereldberoemde Amsterdamse poptempel namen ze van de gelegenheid gebruik om de nieuwste toevoeging aan The Dreamteam te presenteren: MC Da Mouth of Madness.

Het welbekende en legendarische collectief The Dreamteam stond 20 jaar geleden aan de wieg van de hardcore- cq gabbermuziek en begon als collectief van vier hardcore DJ’s: The Prophet (Dov Elkabas), DJ Dano (Daniël Leeflang), DJ Buzz Fuzz (Mark Vos) en DJ Gizmo (Ferry Salee).

The Prophet maakt dit jubileum niet meer actief mee: hij nam vorig jaar afscheid van The Dreamteam met een zinderend optreden tijdens Thunderdome XX The Final Exam. Maar met MC Da Mouth of Madness is The Dreamteam weer compleet als viermans-formatie.

Deze week gaat het eerste album van The Dreamteam in de nieuwe samenstelling in release. Op het album ‘The Dreamteam 4-ever’ staan niet alleen compleet nieuwe producties, maar ook remixes van echte Hardcore klassiekers.

September 2004 verscheen een 'History of hardcore' van The Dreamteam. Van het quartet is bekend dat ze beperkt optreden.

http://thedreamteam.pro/

facebook