Gotcha! Allstars voor de laatste keer op de bühne met oud materiaal

27-09-2010 @ 17:15

Eind vorig jaar deed Gotcha! Allstars een zeer succesvolle Re-Onion Tour langs de grote zalen van Nederland. Veel oude fans werden getrakteerd op een wervelende show met oude Gotcha! succesnummers als Naked, Words & Music From Da Lowlands en Mathilda. Maar er werd ook een grote groep nieuwe jonge fans aangeboord. Naast deze tour voor volle zalen, speelde Gotcha! Allstars in 2010 ook op een tiental festivals, waaronder maar liefst drie keer op Bevrijdingsdag.

Gotcha! Allstars is inmiddels begonnen met het opnemen van een nieuw album (werktitel “GoGo Connection”), maar zal vóór de release in het voorjaar van 2011, nog 3 exclusieve optredens geven. De fans krijgen bij deze optredens nog één keer de kans om uit hun dak te gaan op de oude Gotcha! nummers.
In 2011 zal Gotcha! Allstars de zalen en festivals opnieuw aandoen, maar dan met een compleet nieuw repertoire en een nieuwe show.

De drie concerten zullen plaatsvinden op vrijdag 3 december in De Effenaar te Eindhoven, maandag 27 december in De Melkweg in Amsterdam en op dinsdag 28 december in Tivoli in Utrecht. De voorverkoop begint aanstaande zaterdag (2 oktober).

http://www.gotchasite.com/