Housediva Robin S keert terug naar de dansvloeren

04-08-2010 @ 15:58

De Amerikaanse housediva Robin S, bekend van haar wereldwijde hit “Show Me Love”, keert na jaren afwezigheid weer terug met een nieuwe single. Samen met de Britse producer Corey Gibbons produceerde Robin S de single “At My Best” die wederom bol staat van de hitpotentie en het kenmerkende Robin S geluid draagt: soulvolle vocalen en een productie die zowel radiogevoelig als dansvloerwaardig genoemd kan worden.            

Met haar debuutsingle Show Me Love en tweede single Love For Love heeft Robin S, geboren in New York als Robin Stone, een onuitwisbare stempel gedrukt op de mondiale dance-scene. De soulvolle vocalen van Robin S gecombineerd met de studiokwaliteiten van de bekende Zweedse producer/remixer StoneBridge leverden singles op waar de afgelopen twee decennia niet aan te ontkomen viel. Beide singles, klassiekers in hun soort, hebben Robin S en StoneBridge wereldwijd stevig op de kaart gezet. Show Me Love werd ruim een decennium later in nieuwe versies, waaronder een remix van de Nederlandse producer Hardwell, opnieuw globaal succesvol.

Voor haar nieuwste single At My Best werd een uitgebreid remixpakket samengesteld. Talenten van vaderlandse bodem als Firebeatz, Melvin Reese & Greed ‘n Pride, Lucky Charmes & Tony Verdult en het Zuid-Afrikaanse producers duo Dirty Herz leverden allen een diversiteit aan kwalitatieve remixen af. Een online remix contest met behulp van de Britse download portal Trackitdown.net, waarin ambitieuze producers werden opgeroepen om een mix te vervaardigen van At My Best, leverde een remix op van de Britse talenten The Keyboard Cowboys.    

Robin S & Corey Gibbons - At My Best wordt wereldwijd uitgebracht door Selekted Music en zal officiële single releases krijgen in landen als België, Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, Australië, Brazilië, Zuid-Afrika, de Oost-Europese landen en het Verre Oosten. De commerciële release van At My Best in Nederland zal verzorgd worden door N.E.W.S. en is vanaf heden verkrijgbaar op de bekende download portals als o.a. iTunes, Beatport en Dance-Tunes.

www.selektedmusic.com
www.newsrecords.nl