Tiesto kondigt nieuw mix album aan

12-04-2010 @ 14:27

In de herfst van dit jaar komt Tiesto met een nieuw mix album ‘A New Dawn’. Het is de opvolger van zijn uiterst succesvolle bij Black Hole Recordings verschenen ‘In Search Of Sunrise’ serie.

A New Dawn’ is een nieuw begin op Tiesto’s eigen label ‘Music Freedom’. De DJ vindt dat hij het uiterste uit de ‘In Search Of Sunrise’ (ISOS) serie heeft gehaald en dat het tijd is om met iets nieuws te komen. “ISOS was een schitterende reis, maar mijn muzieksmaak blijft zich door de jaren heen ontwikkelen en dat wil ik graag terug horen in mijn DJ mix verzamelingen,” aldus Tiesto. Overigens ligt het bij Black Hole Recordings wel in de planning om de ISOS serie met een nieuw deel uit te breiden, maar Tiesto benadrukt met klem dat hij in geen enkele manier hier bij betrokken is.

Tiesto
is enthousiast over ‘A New Dawn’: “Ik wou met iets heel speciaals komen, iets dat de grenzen opzoekt. Mix albums zijn altijd al een heel belangrijk onderdeel geweest in mijn artistieke expressie als DJ.” Inspiratie voor de serie heeft Tiesto opgedaan uit de mensen om hem heen en de andere artiesten die hij heeft ontmoet. “Ik blijf mij als artiest en DJ ontwikkelen en ik kan niet wachten om het met de hele wereld te delen!