MAAK KENNIS MET DE NIEUWE POPSENSATIE IYAZ

09-04-2010 @ 18:34

IYAZ zijn debuutsingle Replay is een hit. Zo is Replay Radio 538 Alarmschijf en TMF Superclip geweest en staat Replay op de playlist van QMusic, Radio 538, SlamFM, FunX, MTV en TMF. Wereldwijd zijn er meer dan drie miljoen singles verkocht. Vanaf volgende week gaat zijn tweede single SOLO in promotie en zal hij in Nederland zijn om zijn single en aankomende debuutalbum te promoten.

Bekijk hier de video van SOLO.  

Replay en SOLO zijn afkomstig van IYAZ´s debuutalbum My Life dat op 4 juni a.s. zal verschijnen. Het album bestaat uit popvriendelijke liedjes met reggae-invloeden en R&B melodieën in de stijl van zijn eerste single Replay. IYAZ komt uit hetzelfde nest als Jason Derülo. My Life komt uit op Warner Bros. Records via een joint-venture met J.R. Rotem´s label Beluga Heights.

IYAZ’s songwriting style is timeless and universal,” vertelt J.R. Rotem, “IYAZ is a storyteller who paints visual scenarios that tug at the listener’s heart-strings.J.R. Rotem, die eerder samenwerkte met artiesten zoals 50 Cent, Britney Spears en Rick Ross, is ook degene geweest die popsensatie Sean Kingston ontdekte. Sean Kingston kwam met IYAZ in aanraking via zijn MySpace en was erg onder de indruk. Hij introduceerde IYAZ aan J.R. Rotem en sindsdien zijn de drie onafscheidelijk.

IYAZ zijn echte naam is Keidran Jones en hij is geboren op de Maagdeneilanden. IYAZ komt uit een muzikale familie; zo toerde zijn vader met een zanggroepje en leidde zijn moeder voor vele jaren kerkkoren.

Voor meer informatie, zie www.myspace.com/iyaz