Win limited edition John Coffey gitaar

09-02-2010 @ 13:12

Zit je nou nog steeds op die tweedehands gitaar te spelen die je ooit van je oma hebt gekregen? Gooi dat ding het raam uit! Je maakt nu kans op een Limited Edition John Coffey Stratocaster. Volgepompt met lood natuurlijk, want als er iets is dat John Coffey graag doet is het gaten in dingen schieten.

Het gaat lekker met de rockers van John Coffey. Na de goed ontvangen release van hun kapotgeschoten debuutalbum Vanity, beginnen de optredens goed binnen te stromen. In maart vertrekken de Utrechtse outlaws voor een korte, maar heftige tour naar Engeland en vervolgens zullen ze een aantal Nederlandse clubs in vuur en vlam zetten. Het ziet er ook naar uit dat het aankomende zomer druk gaat worden voor John Coffey, want inmiddels zijn er al festivals bevestigd in Duitsland en Zweden. Als klap op de vuurpijl werd zojuist bekend dat John Coffey op 17 maart de fans van Underoath mag wegblazen in de Amsterdamse Melkweg.

Ondertussen slopen de heren meer dan alleen de Europese podia. Kijk hier hoe John Coffey een stratocaster te lijf gaat: http://www.youtube.com en kijk op www.johncoffey.nl hoe je deze gitaar kunt winnen.

John Coffey tourdata:
05.03 The Vic Inn - Derby (UK) + Through Solace
06.03 The Golden Cross - Coventry (UK) + Through Solace
13.03 Vera - Groningen (NL) + Ravens
17.03 Melkweg - Amsterdam (NL) + Underoath
26.03 Roarfest, Winston - Amsterdam (NL)
05.04 Prilpop, OJC Walhalla - Sevenum (NL)
30.04 De Bliksem - Den Helder (NL)
18.06 NDRGRND - Nijmegen (NL) + Ten Page Pilot
19.06 The Rambler - Eindhoven (NL) + Ten Page Pilot
10.07 Saxstock - Frauenhein (GER)
16.10 J-rock - Kramfors (SE)
29.10 Freakstock - Borgentreich (GER)

www.johncoffey.nl
www.sallyforthrecords.com