PEARL JAM BEVESTIGD VOOR ROCKIN' PARK 2010

10-12-2009 @ 14:59

Op zondag 27 juni vindt de derde editie van het eendaagse festival Rockin' Park plaats in het Goffertpark in Nijmegen. Pearl Jam is als eerste aan de line-up toegevoegd. De band geeft tijdens dit festival een volledig optreden. De overige namen worden volgend jaar bekend gemaakt. De kaartverkoop start vrijdag 18 december om 10.00 uur.

Naar aanleiding van hun nieuwe album 'Backspacer' maakte Pearl Jam vandaag hun Europese tour bekend. 'Backspacer' is een buitengewoon sterk Pearl Jam album, waarop alle muzikale facetten van de groep aan bod komen. Stevige, harde rocksongs, maar ook subtieler werk en ballads. Voor het alweer negende studioalbum van de band is er na lange tijd weer een samenwerking aangegaan met producer Brendan O'Brien. In 1993 werkten ze al samen aan het album 'Vs'.
Op het nieuwe album zijn de hitsingles 'The Fixer' en 'Just Breathe' te vinden. Deze laatste single was afgelopen week megahit op radio 3FM. Eerder dit jaar bracht Pearl Jam hun legendarische album 'Ten' opnieuw uit.

Afgelopen zomer was Pearl Jam voor het laatst in Nederland te zien voor een intiem concert in Ahoy. Dit concert was onderdeel van een exclusieve tour en raakte binnen een mum van tijd uitverkocht.

Speciaal voor de Pearl Jam fans loopt er van vrijdag 18 december tot vrijdag 1 januari een Early Bird actie voor Rockin' Park. In deze periode krijg je 10 euro korting op je entreekaart. Maximaal 4 kaarten per persoon.

ROCKIN' PARK met PEARL JAM
Zondag 27 juni 2010
Goffertpark - Nijmegen
Entree: € 69 (excl. servicekosten)
Ticket de Luxe: 169 (excl. servicekosten)
Entree Early Bird: € 159  en € 59 (excl. servicekosten)