GOUD VOOR MUSE

10-11-2009 @ 21:28

Nieuwe video en 14 november live in Ahoy
Het #1 album van MUSE, The Resistance, is in Nederland meer dan 25.000 keer verkocht en bereikt daarmee de gouden status. The Resistance, het vijfde en meest recente studio album van de Britse band, is op 11 september jl. uitgebracht en kwam direct op de eerste plaats binnen in de Album top 100.

14 november staat MUSE in een uitverkocht Ahoy in Rotterdam. De show is onderdeel van The Resistance Tour die op 22 oktober jl. in Helsinki, Finland van start is gegaan.
Uprising, de eerste single van het album, was 3FM Megahit en MTV Must See. De tweede single van het album heet Undisclosed Desires en is nu in promotie. Vorige week is de video van Undisclosed Desires in premiere gegaan. 

MUSE is eind oktober door het Engelse Q magazine officieel uitgeroepen tot beste act ter wereld op de Q awards in Londen en volgt hiermee Coldplay op die de titel afgelopen jaar mochten ontvangen. Eerdere winnaars waren o.a. U2, Metallica en Red Hot Chili Peppers. MUSE heeft wereldwijd meer dan 9 miljoen albums verkocht, The Resistance is de opvolger van het in 2006 verschenen Black Holes and Revelations dat in eigen land dubbel platina werd.

Deze komende twee weken is exclusief op 3FM.nl de live stream te beluisteren van het concert dat MUSE onlangs in Berlijn heeft gegeven.
 
www.muse.mu