Michael Jackson's This Is It

22-10-2009 @ 18:19

Het album van de gelijknamige film waarin Michael Jackson wordt gevolgd gedurende de voorbereidingen van de concertreeks die gepland stond voor de zomer van 2009. De film ‘This Is It’ gaat op 28 oktober in meer dan 70 landen in premiere.
Op CD1 van "Michael Jackson's This Is It" staan de grootste hits, in de volgorde zoals die wordt aangehouden in de film. De laatste 2 nummers worden verschillende versies van het titelnummer. In dit nummer is niet alleen de King Of Pop te horen maar ook zijn broers, the Jacksons.

Op CD2 staan een aantal unieke demo's van Michael Jackson’s klassiekers die nooit eerder zijn uitgebracht. Daarnaast staat er een uniek door Jackson geschreven en voorgelezen gedicht op de cd met de titel ‘Planet Earth’. In het bijgevoegde boekje van 36 pagina’s staan exclusieve foto’s van de repetities voor de ‘This Is It’ concerten.

De release van de 2CD wordt door Sony Music ondersteund met een grote RTV en promotie campagne! De single 'This Is It' werd maandagochtend 12 oktober geprimeurd op bijna alle Nederlandse radiostations en haalde zo goed als alle nieuwsprogramma's op TV en online.
 
Michael Jackson's This Is It
Releasedate: 26.10.2009
Format: 2CD
sony music