Intwine brengt EP uit van akoestische Rumshop Sessions

02-10-2009 @ 11:07

Intwine start deze maand de jaarlijks terugkerende theatertour, de Rumshop Sessions. Afgelopen jaren heeft de band de Rumshop Sessions alleen live ten gehore gebracht in de theaters. Door de aanhoudende vraag van de fans naar materiaal heeft de band dan toch besloten om de studio in te duiken om de Rumshop Sessions vast te leggen. Intwine released van deze Rumshop Sessions een limited edition EP.

Tijdens de Rumshop Sessions in het theater keert Intwine terug naar hun Caribische roots. Intwine brengt de akoestische songs in diverse Caribische stijlen zoals o.a.: zouk, reggae en soka.
Tijdens 'Rumshop Sessions' wordt het publiek meegenomen op een sfeervolle muzikale reis waarbij de intieme songs zorgen voor een soms adembenemende stilte. Bij de up-tempo songs ontstaat er een waar Caribisch carnaval waarbij het publiek wel uit de stoel moet komen.

Intwine behoort al een aantal jaren tot de top van Nederlandse bands, een band met een volwassen gezicht en een eigenzinnige sound, en is vooral bekend als pure rockact die live staat als een huis.

Intwine scoorde een aantal hits: Get Outta My Head, Happy, Way Out en Cruel Man. Intwine was te zien op o.a. Noorderslag, Live38 (uitverkocht Ahoy) en Pinkpop (2005). De band kreeg een 3FM Award, een Edison nominatie en is 3x genomineerd voor TMF Awards.

Roger Peterson - vocals
Jon Symons - guitar
Jacob Streefkerk - guitar
Eric Spring in 't Veld - drums
Pablo Penton - bass

http://www.intwine.nl/