SENSATION NU OOK OP MOBIELE TELEFOON

28-07-2009 @ 14:41

Ook dit jaar heeft Sensation haar avontuurlijke ‘Wicked Wonderland’ reis vertaald op een CD mix album, die tijdens het evenement op 3 en 4 juli 2009 in Amsterdam Arena haar release beleefde. De inmiddels veel besproken cd is naast de bekende kanalen nu ook - voor het eerst - te verkrijgen via de mobiele telefoon, gerealiseerd door Mobillion. Via de mobiele website m.sensation.com kunnen liefhebbers van het evenement op ieder moment van de dag nummers van de cd downloaden op hun mobiele telefoon.

Op de mobiele website m.sensation.com zijn de gewenste nummers te selecteren en vervolgens kan men op basis van pay-per-download deze afzonderlijk downloaden. De tracks zijn daarna via de MP3-speler van de mobiele telefoon te beluisteren. Daarnaast zijn de gedownloade tracks DRM-vrij, waardoor consumenten de muziek ook op andere media kunnen gebruiken. In tegenstelling tot andere mobiele downloadsites wordt er geen persoonlijke informatie opgeslagen over de consument.

Naast het direct bezoeken van de mobiele website m.sensation.com, is het ook mogelijk om een SMS sturen naar 4422 met de tekst 'SENSATION'; waarna men de link per sms ontvangt.


Meer informatie:
www.dance-tunes.com
m.sensation.com


Over Dance-Tunes
Dance-Tunes is dé online winkel voor elektronische muziek mp3’s voor DJ’s en fans. Dance-Tunes werd gelanceerd in 2005 en geeft klanten inmiddels toegang tot een legale en veilige bibliotheek van meer dan 450,000 tracks van 7500 onafhankelijke en wereldwijd opererende dance labels. De bibliotheek groeit wekelijks met meer dan 5.000 tracks. Dance-Tunes is een onderdeel van ID&T. Dance-Tunes verzorgt de cd releases van alle hoogstaande evenementen van ID&T zoals; Trance Energy, Thunderdome, Mysteryland, Qlimax, In Qontrol, Defqon.1 en Sensation.

Over Mobillion
Mobillion is een specialistisch bedrijf op het gebied van mobile en social media. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en beheert mobiele diensten, betaaloplossingen en internetomgevingen voor profit en non-profit organisaties. De oplossingen zijn er op gericht om de communicatie en interactie tussen mensen onderling (communities), tussen bedrijven en klanten (marketing) en tussen overheid en burgers te vergroten en te versterken. Alle oplossingen zijn gebaseerd op in-house ontwikkelde producten en tools op gebied van SMS, 0800/0900, online video, mobile marketing en social media. Binnen de geboden oplossingen worden de mogelijkheden van de mobiele telefoon en internet optimaal benut. Mobillion B.V. heeft 26 medewerkers en is een 100%-deelneming van Telegraaf Media Groep N.V. Voor meer informatie: www.mobillion.nl .