Michael Jackson begraven op beroemde Forest Lawn Cemetery

06-07-2009 @ 20:00


Dit is het liveblog over de herdenkingsdienst voor Michael Jackson die dinsdag 7 juli wordt gehouden in het Staples Center in Los Angeles. De NOS zendt de herdenking live uit om 18.30 uur op Nederland 3 en vanaf 19.00 uur op 3FM. Alle tijden zijn Nederlandse tijden, in Los Angeles is het negen uur vroeger.

Maandag 6 juli
Michael Jackson wordt inderdaad begraven op het beroemde Forest Lawn Cemetery. Dat heeft de plaatsvervangend burgemeester van LA bekendgemaakt. De begrafenis zal in kleine kring plaatsvinden, vlak voor de herdenkingsdienst in het Staples Center. Forest Lawn is hofleverancier Hollywood-begrafenissen, Bette Davis, Lucille Ball, Telly Savalas, en Stan Laurel liggen er ook. Eerder werd al duidelijk dat Jackson zonder zijn hersenen zal worden begraven. Die zijn tijdens de autopsie verwijderd voor onderzoek, onder meer om te zien welke drugs de artiest genomen heeft.

Ondanks dat de line-up van de herdenkingsdienst nog niet officieel bekend is gemaakt, zeggen plaatselijke media dat een Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jennifer Hudson, Alicia Keys, Mariah Carey, Justin Timberlake, Lionel Richie en Diana Ross op het podium zullen verschijnen.