REBELLION ROCKT STUDIO 80 OP 18 JULI

26-06-2009 @ 10:59

Zaterdag 18 juli staat Studio 80 weer in het teken van rebelse dj talenten en muzikale kunstenaars. Dan vindt namelijk voor de derde keer dit jaar clubavond Rebellion plaats. Van 23.00 tot 05.00 uur zijn het techhouse, minimal, electro en techno klanken die de twee zalen van de populaire Amsterdamse undergroundclub vullen. Met deze editie in de grote zaal; headliner Jon Rundell (UK), Jan Liefhebber, Lone Striker en Joran. Muzikale uitspattingen in de achterzaal komen van When Harry met Sally & Tess is more, Kevin Arnemann en Teatro Kultka.

Speciaal voor deze editie heeft de Rebellion crew dj/producer Jon Rundell (bekend van Intec Records) uit Engeland laten overkomen. In 1996 begon hij met draaien en later werd hij de protegé van Carl Cox. Inmiddels heeft de populaire Rundell aangetoond een meester te zijn in het aanvoelen en vermaken van zijn publiek. Hij heeft gespeeld op veel van de grootse festivals wereldwijd zoals: Dance Valley, Ultra Festival, Global Gathering, Sonar, Future Music en is hij deze zomer o.a. te vinden op Creamfields. Deze maand heeft de Engelsman twee remixen uitgebracht die beide als Exclusive zijn te downloaden op Beatport.com. Voor meer informatie zie: www.jonrundell.com.

In diezelfde zaal is het ook de beurt aan de dj’s Jan Liefhebber, Rebellion organisator Lone Striker en Joran om het publiek te trakteren op dikke tunes. Als eigenaar van het label Highland Beats, begon Liefhebber al in 1992 met het draaien van techno. Als één van de eerste dj’s in Nederland is hij vooral bekend geworden met het geven van underground technofeesten. Zaterdag 18 juli draait hij in Studio 80 met dezelfde passie en overgave als toen. Voor meer informatie zie: http://janliefhebber.hyves.nl .

Diezelfde avond, maar dan in de zaal er naast, draait het duo When Harry met Sally & Tess is more. Deze twee dj’s zijn de perfecte combinatie voor een creatief muzikaal feest, iets wat precies past bij de Rebellion clubavonden. Na hen in de line-up: Kevin Arnemann, die de zaal vult met house, techno en techhouse. Arnemann is dit jaar ook te zien en te horen op het Lief Festival. De minimal- technoformatie Stp & Technick, oftewel Teatro Kultka, is de hekkensluiter van de avond. Zij wonnen dit jaar de publieksprijs tijdens de Dommelsch TWSTd DJ Contest.

Rebel Radio
Naast het organiseren van feesten en clubavonden, host Rebellion iedere vrijdagavond van 17.00 tot 20.00 uur haar eigen radioprogramma op Studio 80 Radio, genaamd Rebel Radio. Om te luisteren ga je naar: http://www.studio-80.nl/radio/player/index.php?show=rebel_radio . Ook voorgaande radio-uitzendingen zijn hier terug te beluisteren.

Kaarten in de voorverkoop kosten 10 euro en zijn beschikbaar via www.studio-80.nl, www.beatfreax.com en bij Concerto en Outland Records in Amsterdam. Kaarten aan de deur van Studio 80 (Rembrandtplein, Amsterdam) kosten 12,50 euro en zijn op 18 juli te koop van 23.00 tot 05.00 uur, of totdat het uitverkocht is. De volgende Rebellion editie in Studio 80 staat gepland op zaterdag 17 oktober. Tussen de clubfeesten door host Rebellion een eigen area op het Lief Festival, zaterdag 5 september in Utrecht. Voor meer informatie: www.rebellionevents.com .