Mika geeft surprise concert in LA

17-04-2009 @ 15:06

Op woensdag 15 april jl. heeft Mika een spectaculair verrassingsoptreden gegeven in Los Angeles! Via de website van Hollywood blogger Perez Hilton is de show aangekondigd. De locatie kon worden geraden via een aantal aanwijzingen op de website van Perez Hilton. De show vond plaats in The Roxy en bij een speciale ijscowagen in het Beverly Gardens Park werden polsbandjes uitgedeeld voor het gratis concert.

Mika deelt donuts en chocomel uit
Behalve Amerikaanse fans zijn ook fans uit Japan, Frankrijk, Mexico, Argentinië, de UK en Duitsland naar LA afgereisd om het concert bij te kunnen wonen. Veel van hen zijn direct in de rij gaan staan bij The Roxy om vooraan te kunnen staan bij de show. ’s Nachts heeft Mika aan deze wachtende fans persoonlijk donuts en warme chocolademelk uitgedeeld! Onder de bezoekers was ook celebrity Mika-fan Dita Von Teese.

Twitter
Mika was heel blij met de show en de opkomst en schreef er op zijn Twitter het volgende over: “Seriously you guys who were there were amazing. The roxy has never bounced so hard. What a pleasure.”

In het najaar wordt het nieuwe album van Mika verwacht.
(universal music)