NIEUW ALBUM VAN ROSEMARY'S SONS

14-03-2009 @ 19:16

CD presentatie 10-04-2009 in de Melkweg Amsterdam!
Vrijdag 10 april presenteren Rosemary's Sons hun nieuwe album 'Home Sweet Home' in de Melkweg in Amsterdam. Aan deze avond werken tal van 'special guests' mee. Een extra reden om erbij te zijn! Kaarten zijn verkrijgbaar bij de erkende kaartverkoop adressen en aan de kassa van de Melkweg. Aanvang 20:00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro.
Bij een nieuw album hoort ook een nieuwe site met een geheel nieuwe 'look and feel'! De titel van de nieuwe single is 'How about it'.
Rosemary's Sons werd in 1998 opgericht door een stel jeugdvrienden. Nadat ze in eigen beheer een album hadden uitgebracht, kregen ze in 2001 een contract aangeboden door Warner Music. April 2001 verschijnt het album "All in hand", dat is geproduceerd door Oscar Holleman (bekend van o.a. Krezip, Within Temptation, de Heideroosjes). De eerste single wordt "Fall From Grace" en komt uit in augustus 2001. De tweede single van dat album is "Shine" waaraan ook Ilse DeLange haar medewerking verleent. Het wordt een bescheiden en tot nu toe enige hit (#34) voor de groep. Rosemary’s Sons weet te imponeren tijdens zowel festivals als tijdens club- en theateroptredens. In deze periode verzorgen ze onder andere het voorprogramma van The Cranberries en Bon Jovi, én ook op theatertournee als support van Ilse Delange.
Maart 2004 krijgt de band te horen dat hun contract met Warner Music wordt opgezegd wegens bezuinigingen. De opnamen van hun nieuwe album loopt hierdoor vertraging op. Maar in de zomer van 2004 krijgt de band een contract bij V2 Records Benelux. In april 2005 verschijnt dat album: "St Eleanor's Park" het is wederom een productie van Oscar Holleman. De single van dat album wordt "Wrong way around".
Daarna wordt het erg stil rond de band. Gelukkig is er nu nieuw materiaal.

optredens binnenkort:
10-04-2009 Melkweg - Amsterdam
21-05-2009 Mezz - Breda
http://www.rosemaryssons.com/