SONISPHERE FESTIVAL COMPLEET MET KORN, DOWN, KAMELOT, PENDULUM EN THE SWORD

27-02-2009 @ 12:05

Met de bevestigingen van KoRn, Down, Kamelot, Pendulum en The Sword is de line-up voor het Sonisphere Festival compleet. Op zaterdag 20 juni 2009 vindt de eerste editie van dit rondreizende rockfestival plaats in het Goffertpark in Nijmegen, met als headliner niemand minder dan Metallica. Het festival strijkt neer in zes landen in Europa en Nederland bijt het spits af. Naast Metallica en de nieuwe reeks namen zijn ook Slipknot, Lamb of God en Mastodon van de partij.

Sonisphere is een concept van de creatievelingen achter de legendarische festivals Monsters of Rock en Download. Decennialange ervaring draagt ertoe bij dat Sonisphere een kwalitiatief hoogstandje zal worden. Op Sonisphere treden, verdeeld over twee podia, negen bands op en door de acts om-en-om te programmeren hoeft niemand iets te missen. In het Goffertpark wordt tevens aandacht besteed aan andere festivalgekte in de vorm van een metalmarket en enkele theateracts. Het zal Sonisphere aan niets ontbreken. Op de website van het festival zal spoedig een volledig tijdschema geplaatst worden.
Het is de bedoeling dat Sonisphere vanaf 2010 een wereldwijd rondreizend evenement is. Nu strijkt het festival neer in de volgende landen: Nederland (20 juni), Duitsland (4 juli), Spanje (11 juli), Zweden (18 juli), Finland (25 juli) en op 1 en 2 augustus vindt Sonisphere plaats in Engeland.

Voor meer informatie over Sonisphere: www.sonispherefestivals.com

SONISPHERE FESTIVAL
Met: Metallica, Slipknot, KoRn, Lamb of God, Down, Kamelot, Pendulum, Mastodon en The Sword
Zaterdag 20 juni 2009   
Goffertpark, Nijmegen
Entree: € 75 (excl. servicekosten)
Entree TicketdeLuxe: € 175 (excl. servicekosten)
Aanvang: 13.00 uur
Deuren open: 11.00 uur