ENRIQUE IGLESIAS OP 5 MEI IN AHOY ROTTERDAM

18-02-2009 @ 10:54

De Spaanse zanger Enrique Iglesias geeft op dinsdag 5 mei een concert in Ahoy in Rotterdam. Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door Esmée Denters

Enrique Iglesias breekt, na drie Spaanstalige albums, in 1999 wereldwijd door met zijn eerste Engelstalige album ‘Enrique’. Hierop zijn ondermeer de hits ‘Bailamos’, ‘Rhythm Divine’ en zijn #1 hit ‘Could I Have This Kiss Forever’ met Whitney Houston te vinden. Dit album bereikt de gouden en platina status in 32 landen.

Met wereldwijd meer dan 50 miljoen verkochte albums, is Iglesias de best verkopende Spaanstalige zanger en één van de meest succesvolle artiesten van het laatste decennium.

Eind vorig jaar bracht de latino zanger zijn 'Greatest Hits' album uit. Alle grote hits uit zijn rijke carrière zijn op dit album te vinden. Tijdens het concert in Ahoy zal Iglesias ongetwijfeld een groot aantal van deze hits voorbij laten komen. Enrique gaf in 2007 een uitverkocht concert in Ahoy.

Esmée Denters is nationaal en internationaal bekend geworden door haar YouTube filmpje. Vorig jaar was dit filmpje waarin ze 'What Goes Around' van Justin Timberlake zingt het meest bekeken filmpje op YouTube Nederland. De zangeres verzorgde in 2007 het voorprogramma van Justin Timberlake tijdens zijn concert in de Amsterdam ArenA. Dit voorjaar brengt ze haar langverwachte debuutalbum uit.

Donderdag 19 februari aanstaande om 10.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen tot vrijdag 20 februari 10.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor Enrique Iglesias te bestellen via www.livenation.nl.

ENRIQUE IGLESIAS

+ support act Esmée Denters
Dinsdag 5 mei 2009
Ahoy - Rotterdam
Entree: € 69, € 49, € 46 en € 43 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur