Destine tekent contract bij Sony Music Entertainment

16-01-2009 @ 12:59

De Nederlandse rockband Destine heeft een contract getekend bij Sony Music Entertainment Netherlands. Destine is het Nederlandse antwoord op bands als Fall Out Boy, Simple Plan en Paramore.
De groep bestaat uit: Tom (bas), Laurens (toetsen), Robin (leadzang), Hubrecht (gitaar), Robin (drums) en komt uit Tilburg en omgeving en bestaat sinds 2006. In hetzelfde jaar 2006 brengen ze hun eerste EP uit onder de titel ‘A Dozen Dreams EP’ waarna ze meer dan 70 shows geven in Nederland, Engeland, Wales, Duitsland, Frankrijk en België. Naast de eigen tour verzorgen ze ook diverse malen het voorprogramma voor bands als The Audition, New Found Glory en Fall Out Boy.

Door de vele optredens creëert de band al snel een vaste fanbase waardoor ze niet veel later besluiten ook een Tv platform op te richten onder de naam Destine.tv waarop alle stappen van de band, mét een flinke dosis humor, te volgen zijn.
In 2008 speelde de groep in Frankrijk, Duitsland en in februari 2008 ook een 3 tal optredens in Engeland.
Na al het touren gaat de band zich in 2009 richten op het schrijven en opnemen van het debuutalbum dat naar verwachting halverwege 2009 zal uitkomen.

http://www.destine.nl/