Go Après Ski, het grootste après ski feest van Europa, is terug!

14-11-2008 @ 17:18

Ieder jaar worden dagen vol ski-, snowboard- en piste plezier in de Europese skigebieden traditioneel afgesloten met een echt après ski feestje. Maar voor het grootste en gezelligste aprèsski feest van Europa moet je niet in de Alpen maar in de Rotterdamse Ahoy zijn. Hier barst namelijk op zaterdag 21 maart het grootste en leukste aprèsski feest van Europa los; Go Après Ski 2009 ! ! !
Deze 13e editie zal groter, gekker, vetter, besneeuwder maar vooral gezelliger worden dan alle voorgaande edities. Maak je klaar voor een mega energieke avond vol entertainment, verrassingen en sneeuw. Prachtige decoraties, een imponerend decor en het beste op het gebied van licht, geluid en special effects zullen je een onvergetelijke avond bezorgen. Daarnaast zal een geweldige line-up van de aller beste DJ’s, acts en entertainers de Ahoy de hele nacht doen bruisen. De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt op www.goapresski.nl.

Go Après Ski is een groots opgezet evenement dat zelfs voor de meest doorgewinterde aprèsski liefhebber altijd weer spannend en verrassend blijft. Na een reis langs de Brabanthallen in Den Bosch en de Statenhal in Den Haag vond Go Après Ski haar thuis in de Ahoy in Rotterdam, waarschijnlijk de meest prestigieuze venue van Nederland. De Ahoy bleek de perfecte thuishaven voor een evenement van deze grootte. De grote ster van deze avond blijft echter het publiek zelf, dat in de meest prachtige kleding verschijnt. Met hun enthousiasme veranderen zij deze avond in de gezelligste van het jaar.

Go Après Ski wordt dit jaar gevierd op zaterdag 21 maart van 21.00 tot 04.00. Kaarten voor dit unieke evenement zijn vanaf zaterdag 15 november verkrijgbaar via www.goapresski.nl, www.flugel.com, www.deapresskihut.nl en www.ticketservice.nl. Ook kun je je kaarten halen bij de Après Skihut in Rotterdam, alle Primera winkels en de grotere Free Record Shops en Postkantoren. Tickets kosten 35 euro, ex. Fee.

Voor meer info, ga naar www.goapresski.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: