HOUSE OP STAND: CONVERTIBLE NU OOK OP CD

11-11-2008 @ 15:21

13 november ligt de wannahave cd van het meest exclusieve house event van Nederland “Convertible” in alle muziekzaken. “Convertible” is hét club feest dat op 15 november plaats vindt in de PTA en elk jaar zijn deuren goed en wel uitverkoopt. De cd “Convertible - Rehab” is gemixt door een van Nederlands  favoriete dj/producers van dit moment: Bart B More.

Convertible geldt al jaren als het kleinste en meest exclusieve feest van ID&T. Met elk jaar een nieuw bijzonder thema, is het dit keer de beurt aan “Celebrity Rehab”. House op stand, waarbij de bezoeker een totaalbeleving wordt voorgeschoteld die hem of haar nog lang zal bij blijven. Dit geldt tevens voor de cd compilatie die, na vele verzoeken, speciaal de bezoeker de mogelijkheid geeft het leukste feest ook in huis te halen.

Een goede cd maak je met artiesten van wereldklasse. “Convertible – Rehab” is gemixt door dj Bart B More, die tevens de dansvloeren rockt tijdens de avond van het feest zelf. Bart B More staat inmiddels bekend als het beste Nederlandse exportproduct van dit moment. Zo is zijn carrière in zeer korte tijd geëxplodeerd en staat hij wekelijks in de beste clubs over heel de wereld zijn sound te presenteren. Zijn productie “So It Goes” is een hit van de bovenste plank en werd bekroond tot “Pete Tong’s Essential New Tune” op de Engelse toonaangevende radiozender BBC Radio 1. Verder worden zijn producties ondersteund door grote namen als: Steve Angelo, Mark Knight, Bob Sinclair, Sebastian Ingrosso en Axwell.

Vanaf 13 november liggen het album in alle bekende winkels zoals de Free Record Shop, Media Markt, Music Store, van Leest en op Bol.com.
Tevens is het album exclusief te downloaden bij www.dance-tunes.com .