Winnaars van de Radio-Ring

24-10-2008 @ 22:56

De publieke omroep viert feest! In alle categorieën hebben programma's en presentatoren van 3FM en Radio 1 gewonnen.
Coen van Swijnenberg en Sander Lantinga zijn enorm trots met het winnen van de Gouden Radioring 2008. Met deze prestigieuze radioprijs treden ze in de voetsporen van Everts staat op (2006) en Theater van het sentiment (2007).

"Ik ben heel blij dat ik heb gewonnen! Het is een hele eer", zegt Sophie Hilbrand, winnares van de Zilveren Radioster. "Veel mensen bij BNN hadden wel verwacht dat ik een grote kans maakte, maar ik doe niet zoveel radio. Maar het is natuurlijk een populariteitsprijs; veel mensen stemmen op gezichten die ze al van tv kennen."

Giel Beelen is inmiddels ook aardig bekend van televisie, maar als radio-dj is hij natuurlijk nog populairder. Niet gek dat hij ervandoor ging met de Zilveren Radioster bij de mannen. Voor de tweede keer. "Echt te gek! Ik ben er heel erg blij mee. Als men vindt dat je de beste radioman bent, is dat natuurlijk wel wat." Verbitterd over het feit dat hij de Ring niet heeft gewonnen, is hij niet. "De prijs is wel naar 3FM gegaan en daar ben ik ook heel blij mee."

Het Oortje
Evenals vorig jaar won ook dit keer 3FM Serious Request het Gouden Radio-Oortje.

bron: www.televizier.nl