Nieuw: Born4Jobs Media Executives

12-06-2008 @ 17:22

Born4Jobs is hét werving & selectiebureau voor de media- en entertainmentbranche. Hun missie is de juiste match te vinden tussen opdrachtgever en kandidaat, voor de meest uiteenlopende functies binnen onze branche. Informeel maar effectief en onder concurrerende voorwaarden. Nieuw is de Executive Search service; Media Executives.

Born4Jobs Media Executives is de nieuwste tak van deze dienstverlening die zich per vandaag vanuit Hilversum richt op topposities in de media- en entertainmentbranche.
Born4Jobs oprichtster Anca Beije: “Hoe beter je de klant wil bedienen, hoe meer gespecialiseerd je moet zijn. Dit nieuwe initiatief is voor ons een logische maar spannende volgende stap. De vraag vanuit de markt is aanzienlijk en daar willen wij graag aan voldoen. Binnen Born4Jobs was Kristien van Dillen, voormalig manager van het kantoor Amsterdam, de aangewezen persoon om deze nieuwe divisie mee te starten”.
Per 2 juni voegt Barbara van Bijsterveld zich bij Born4Jobs Media Executives. De ervaring die zij meebrengt heeft ze opgedaan bij Fox Kids, SBS Broadcasting en Eyeworks.
In Amsterdam neemt Lieke Stoelers als Senior Consultant de plaats van Kristien van Dillen in. Marjolein Groen neemt in Hilversum de rol van manager van Anca Beije over; zij geeft als Senior Consultant leiding aan het team.
In Amsterdam zijn twee nieuwe collega’s gestart: Rens van Ineveld als Consultant en Willem van Soomeren als Junior AV Consultant. Rens heeft een stevige achtergrond in de media; hij werkte in diverse functies bij Joop van den Ende, Radio 538, Solo Film, A-Film, Fu Works en Artist Affairs. Willem deed zijn media-ervaring op bij bij SBS Broadcasting.
Het team van Born4Jobs bestaat hiermee uit negentien professionals, verdeeld over de twee vestigingen in Hilversum en Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op onze website www.born4jobs.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: