Extra -achtste- concert Marco Borsato in Gelredome

27-05-2008 @ 10:57

Marco Borsato geeft op dinsdag 21 oktober een extra concert in het Gelredome. Het is het achtste optreden dat de zanger dit najaar verzorgt in Arnhem onder de naam Wit Licht.
Vijf van de zes aanvankelijk aangekondigde concerten van Borsato waren afgelopen zaterdag binnen een uur uitverkocht. Voor het concert op maandag 20 oktober waren nog enkele kaarten beschikbaar, net als voor een extra concert dat zaterdag werd aangekondigd, op zaterdag 11 oktober. inmiddels zijn die shows ook uitverkocht. De concerttickets zijn tevens de toegangskaarten voor de film 'Wit licht', die vanaf 11 december te zien is in de bioscoop. Het gelijknamige album ligt in september in de winkel.

http://www.marcoborsato.nl/ 

Wanneer zijn de shows Wit Licht?
Vrijdag 10 oktober 2008 (UITVERKOCHT)
Zaterdag 11 oktober 2008 (UITVERKOCHT)
Maandag 13 oktober 2008 (UITVERKOCHT)
Dinsdag 14 oktober 2008 (UITVERKOCHT)
Vrijdag 17 oktober 2008 (dvd opnamen)(UITVERKOCHT)
Zaterdag 18 oktober 2008 (UITVERKOCHT)
Maandag 20 oktober 2008 (UITVERKOCHT)
Dinsdag 21 oktober 2008 NU TE KOOP!

Wat betekent Wit Licht?
Wit Licht is een drieluik. Zowel het in september te verschijnen album, als de concertreeks en de spannende speelfilm waar Marco de hoofdrol in speelt, hebben de titel Wit Licht gekregen. Op het album staan songs die gebaseerd zijn op de emoties en thematieken uit de film.
Wit Licht staat tevens voor een sleutelscène in de film, waarover we nu nog niets kunnen vertellen. 
De concertreeks Wit Licht zal een spectaculaire, gedenkwaardige reeks shows worden, een serie intense, enerverende optredens van Marco Borsato en zijn band.

bron: website Marco Borsato