HOLLANDSE NIEUWE: RENE FROGER

06-05-2008 @ 11:26

Mede door de komende Toppers in Concert-optredens is er nu een nieuwe single van René Froger. "Daar sta je dan" is afkomstig van het album en opvolger van de gelijknamige single "Doe maar gewoon".

De concerten op 23 & 24 mei zijn nagenoeg uitverkocht en de vraag naar tickets blijft aanhouden. Producent Rocket kondigt daarom nu een extra 3e concert aan op dinsdag 27 mei a.s. In tegenstelling tot de eerdere concerten heeft de producent besloten tegemoet te komen aan de enorme vraag naar staanplaatsen op het veld. ‘De vraag naar veldkaarten is zo groot en op deze manier kunnen we zowel de swingende feestende bezoeker als de zittend genietende bezoeker van dienst zijn. 23, 24 & 27 mei; de 4e editie van het allergrootste en gezelligste ‘Meezingfeest van het Jaar’! Toppers in Concert, hét feest der feesten, waar de afgelopen jaren door honderdduizenden naar toe geleefd wordt. In juni van dit jaar vierden 360.000 bezoekers het feest van verbroedering in het grootste ‘meezingcafé’ van Nederland; de Amsterdam ArenA! .
Nog nooit kwamen zoveel bezoekers, nationaal en internationaal, naar een stadionconcert. Volledig uitgedost met vrienden, familie of collega’s werden zij voor een avond ondergedompeld in blijdschap en plezier. Massaal meezingen en dansen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. De vriendelijke atmosfeer en het gevoel van ‘samen één zijn’ maakt Toppers in Concert tot het feest van verdraagzaamheid. In drie jaar uitgegroeid tot CULT en een klinkende traditie.
Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers en verrassende gastoptredens belooft Toppers in Concert 2008, met Gerard Joling, René Froger en Gordon, wederom een extravagant, krankzinnig en over the top showspektakel te worden.

23, 24 & 27 MEI 2008 AMSTERDAM ARENA
TOPPERS IN CONCERT - HET MEEZINGFEEST VAN HET JAAR
GERARD JOLING - RENE FROGER - GORDON