INDIAN SUMMER FESTIVAL PRESENTEERT VOLLEDIGE LINE-UP

09-04-2008 @ 11:14

Op zaterdag 21 juni 2008 vindt voor de 8e maal Indian Summer Festival plaats. Al jarenlang weet ‘de parel van het Noorden’ tienduizenden bezoekers te trekken naar recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk. Nadat de organisatie al in een eerder stadium een aantal namen vrij kon geven, is nu het volledige programma bekend voor Indian Summer Festival 2008.
Speciaal voor de 8e editie is dit jaar in vergelijking tot de gebruikelijke vier area’s een extra podium aan het festival toegevoegd. Zo zullen dit jaar liefst vijf stages terug te vinden zijn op Indian Summer Festival 2008: Pop/ rock, Dance mainstage, Dance – Blacklist, 80’s/ 90’s en een speciale talenten-area waar de groeibriljanten van Noord-Holland van zich mogen laten horen. De complete line-up voor Indian Summer Festival 2008 ziet er als volgt uit:

Pop/ Rock:
- Anouk
- Golden Earring
- Het Goede Doel
- Pete Philly & Perquisite
- Room Eleven
- Alain Clark
- Leaf


Dance – Mainstage:
- Junior Jack&Kid Creme
- Ron Carroll
- Michel de Hey
- Roog
- Benjamin Bates
- Isis


Dance – Blacklist:
- Chuckie
- Erick E
- Benny Rodrigues
- Sunnery James & Ryan Marciano
- Jeremaine S
- Ricky Rivaro
- Jody San


80’s/ 90’s:
- Ben Liebrand
- Alex van Oostrom
- 90’s Now
- Willem


Talent:
- wordt komende maanden bekend gemaakt

Voor meer informatie over Indian Summer Festival 2008 surf je naar de website van het festival: www.indiansummerfestival.nl. Tickets voor de officiële opener van het zomerseizoen zijn à €42,50 verkrijgbaar bij alle bekende voorverkooppunten van Ticketbox, maar ook via http://www.ticketonline.nl . Ook zijn er verscheidene regionale voorverkoopadressen aangewezen, voor deze adressen verwijst de organisatie graag naar haar website. De organisatie raadt wel aan niet te lang te wachten met de aankoop van je tickets, want alles wijst erop dat ook dit jaar Indian Summer Festival voortijdig zal uitverkopen.

Vier de officiële intrede van de zomer op de ultieme wijze: Indian Summer Festival 2008!