Evil Activities Presents Evilution - The Album Release Party

18-03-2008 @ 17:30

Vrijdag 9 mei 2008 // Hollywood Music Hall // Rotterdam
Het langverwachte nieuwe album ‘Evilution’ van Evil Activities komt eraan en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! Op vrijdag 9 mei 2008, de releasedatum van het album, wordt de Hollywood Music Hall in Rotterdam dan ook omgetoverd tot een hardcore tempel tijdens ‘Evil Activities Presents Evilution - The Album Release Party’.
Na veel bloed, zweet en tranen is het langverwachte album ‘Evilution’ van Evil Activities zo goed als af. En hoe! Het resultaat was het wachten meer dan waard. Een dubbelalbum vol met vette nieuwe tracks (waaronder de nu al dikke party hits “Nobody said it was easy” en “A place to hide” ), waanzinnige samenwerkingen ( “From cradle to grave” met niemand minder dan Nosferatu) en een aantal nog niet eerder op album verschenen hits. Op de volledige tracklist zullen we nog even moeten wachten, maar het mag duidelijk zijn dat dit een must-have album voor elke hardcore liefhebber gaat worden. Omdat de release van het album voor Evil Activities zelf natuurlijk ook een feest is, is in samenwerking met Mid-Town Records besloten om iedereen hiervan mee te laten genieten op vrijdag 9 mei 2008 in de Hollywood Music Hall te Rotterdam.
Evil Activities heeft een beroep gedaan op hun beste vrienden en collega’s om te zorgen dat 9 mei een datum wordt die niet snel vergeten zal worden. De line-up die daaruit is voortgekomen kan je op z`n zachts gezegd “waanzinnig” noemen. Vanzelfsprekend zal Evil Activities zelf van de partij zijn met een DJ set waarin de nieuwe album tracks natuurlijk keihard door de speakers zullen knallen en een live act die één grote bende beloofd te worden. Om er voor te zorgen dat het een nog groter feest zal worden is de entreeprijs vastgesteld op het feestelijke bedrag van 10,- euro.

line-up:
MAIN | HARDCORE
Evil Activities (Live act + Dj set)
Neophyte
Panic
Tha Playah
Outblast
Partyraiser
The Viper
Nosferatu
Endymion
Paul Elstak
Dazzler


OLDSCHOOL | EARLY RAVE
Bass D
Predator
J.D.A.
Lars
Stanton
Rob
Red Delicious


FUTURE HARDCORE TALENTZ
The Beat Controller
SPete & Darkvizion
Affix & Teaser
Metafistic
M-ystery & Blade
Mr. Ed
Redrum & Andy B
X-ray
Jarr & Dann


Tickets zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij de Hollywood Music Hall, alle Mid-Town filialen en online op www.midtownshop.nl en www.easyticket.nl Voor de late beslissers zullen er ook een beperkt aantal kaarten aan de deur kaarten verkrijgbaar zijn. Tijdens de avond zelf zal “Evilution” exclusief verkrijgbaar zijn en om het allemaal nog gekker te maken krijg je op deze avond ook nog eens 10% korting op de aanschaf van dit album!

Evil Activities presents Evilution - The Album Release Party, don’t miss it!

Algemene informatie:
Datum: vrijdag 9 mei 2008
Naam: Evil Activities Presents Evilution - The Album Release Party
Locatie: Hollywood Music Hall, Rotterdam
Tijd: 22:00 - 05:00
Tickets: 10,- Euro
Internet: www.evil-activities.com / www.mid-town.nl