BIZZ: Onderdeel MediaMotion failliet verklaard

01-03-2008 @ 11:39

De directie van MediaMotion heeft het faillisement aangevraagd van haar dochter onderneming MediaMotion Manufacturing bv te Uden.
MediaMotion Manufacturing produceert CD’s en DVD’s. Door de zeer sterk teruglopende vraag naar CD’s in de markt agv digitalisering en downloaden en de daardoor ontstane overcapaciteit en prijsdruk was het niet langer mogelijk het hoge kostenniveau van de fabriek in Uden te dragen. Bij MediaMotion Manufacturing werken ruim 400 mensen.
De directie is zeer positief over de kansen van een doorstart waarbij een belangrijk deel van de werkgelegenheid kan worden behouden. Door de zeer welwillende medewerking van klanten, leveranciers en de zeer positieve instelling van onze medewerkers is, ondanks het faillisement de productie en de uitlevering aan klanten niet onderbroken. Met de curator vinden op dit moment gesprekken plaats om de continuiteit op lange termijn zeker te stellen.
De directie verwacht hierover zeer binnenkort nadere mededelingen te kunnen doen.
Het faillisement betreft alleen de MediaMotion Manufacturing (de fabriek in Uden). Alle andere onderdelen, oa de fabrieken in Breda en Frankrijk en MediaMotion Logistics, opereren volledig zelfstandig en worden door dit faillisement niet geraakt.

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: