STEVIE ANN: Baby blue

12-02-2008 @ 10:24

De single Baby Blue (afkomstig van haar 2e album Closer to the Heart) wordt gebruikt ter promotie van de Amerikaanse bioscoopfilm ‘JUNO’. De reden hiervan is de duidelijke overeenkomst tussen de zeer getalenteerde en eigenzinnige zangeres Stevie Ann en film heldin Juno.
Juno gaat over een zelfverzekerde vrolijke tiener, die met haar lakse nonchalante houding 9 emotionele maanden voor de boeg heeft… ze is zwanger! Terwijl de meeste meiden op school bezig zijn op MySpace of met winkelen heeft Juno zo haar eigen agenda. Op een verveelde middag, besluit ze sex te hebben met de onschuldige Bleeker (Michael Cera). Met een ongewenste baby in het vooruitzicht, beraamt Juno samen met haar vriendin Leah (Olivia Thirlby) een plan om de perfecte ouders voor het kind te vinden. De lokale voordeelkrant biedt perspectief!  www.foxfilm.nl/juno
Stevie Ann rondde onlangs haar uitgebreide clubtour af en is vanaf begin deze maand te vinden in een theatertour die haar langs 35 theaters door het hele land brengt. Met Baby Blue laat Stevie ze horen waarom ze aan de absolute top staat van singer songwriters in Nederland!

De videoclip van Baby Blue bevat beelden uit de speelfilm Juno
Film in bioscoop vanaf 7 februari
Theatertour door heel Nederland
http://nl.youtube.com/stevieannmusic
www.myspace.com/stevieannmusic
Bestelnummer CD: Closer To The Heart  42541 HKM
bestelnummer CDS: Baby blue HKM 42581