Persoonlijk bericht van Lucky Fonz III

26-01-2008 @ 19:42

Pak de agenda maar alvast! Na het succes van het album 'Life is Short' gaat dan nu zijn eerste echte landelijke tour van start. Hij komt bij iedereen in de buurt, zelfs tot in Belgie! Het worden solo-shows van anderhalf uur, in de beste clubs van Nederland, vaak inclusief voorprogramma en een (beperkt) aantal zitplaatsen. De toegangsprijzen zijn overal bescheiden. Alle data staan hieronder vermeld. Twijfelaars verwijst hij door naar onderstaande recensie en foto's van zijn show in de Oosterpoort in Groningen op het Noorderslagfestival.

DINSDAG 29 JANUARI staat hij dus in de PARADISO in AMSTERDAM!
In zijn eentje, in de grote zaal, avondvullend. Echt waar. Komt dat zien! Kaartjes kosten slechts 10 euro. De vorige keer Paradiso was uitverkocht, de kaartverkoop loopt nu al gestaag, dus wacht niet te lang met kaartjes kopen...

Hij heeft ook een Essent-Award gewonnen: een belangrijke prijs voor nieuwkomers in de Nederlandse popmuziek. Het tweede album, 'Life is Short', volgens de Nederlandse popjournalistiek een van 2007's beste platen, is trouwens nog steeds verkrijgbaar in de cd-winkel.

Tourdata:
Zondag 27 januari: Rotown, Rotterdam
Dinsdag 29 januari: Paradiso, Amsterdam
Zondag 3 februari: Ekko, Utrecht
Vrijdag 8 februari: Mezz, Breda
Zaterdag 16 februari: Paard, Den Haag
Vrijdag 22 februari: Nijmegen, Doornroosje
Donderdag 28 februari: Ancienne Belgique, Brussel (met Jens Lekman)
Zaterdag 1 maart: Patronaat, Haarlem