SCOUTING FOR GIRLS !! wow !

16-11-2007 @ 15:50

Scouting For Girls is hot in Engeland. Hun eerste twee singles “It's Not About You” (#22 in UK) en “She's So Lovely” (#7 in UK) zijn direct opgepikt door de Britse radio. Het debuutalbum “Scouting For Girls” van dit trio en vriendengroep is lovend ontvangen en in Engeland inmiddels zilver. De groep komt uit London en bestaat sinds 2005.
Scouting For Girls is: Roy Stride, Greg Churchouse en Peter Ellard
De formule van de groep is simpel en effectief: piano gedreven slimme en prettig klinkende liedjes. Catchy en je krijgt een constant prettig gevoel bij hun muziek.
Vooral de single “She’s so lovely” is een knoepert van een hit. Zo klinkt het in ieder geval wel. En…het is het zoveelste leuke bandje uit Engeland. Dit zou ook zomaar hét bandje kunnen worden dat in de UK de daar prestigieuze Mercury prize kunnen gaan winnen.
She’s so lovely” is een uitstekend visitekaartje waar de groep voor staat. Én je mag ook meezingen. Begin november stond de groep op London calling in Amsterdam en kreeg ook lovende kritieken. Teken aan de wand is dat vrijwel al hun optredens in Engeland de komende periode volledig zijn UITVERKOCHT ! 
Clip: http://www.youtube.com/watch?v=X95ycVOPcP8

album: SCOUTING FOR GIRLS
label: epic (sony bmg)

website: http://www.scoutingforgirls.co.uk/