NIEUWE SINGLE VAN JIM "Doe maar gewoon"

24-09-2007 @ 15:28

Na het enorme succes van de hitsingle "Doe dit doe dat" van Jim (top 5 en TMF Superclip), verschijnt op 21 september de opvolger: "DOE MAAR GEWOON". Dit nummer is door de fans van Jim o.a. via zijn hyves-pagina - wat één van de best bezochte pagina's is van alle hyves-artiesten - gekozen als favoriete nummer van zijn Nederlandstalige debuutalbum 'Vrij'.
Ook zijn album 'Vrij' staat reeds 2 maanden in de Album Top 100 genoteerd en zal ongetwijfeld terug gaan klimmen naar de hoogste regionen nadat deze nieuwe single is uitgebracht. Het oorspronkelijk meer dan 6 minuten durende "DOE MAAR GEWOON" is teruggebracht tot ca. 3.30 minuut en er zijn 2 videoclips gemaakt, zowel een lange versie als deze radio-edit versie.
Tevens zal op deze nieuwe single zijn videoclip worden geïncludeerd en een unieke nog nooit eerder uitgebrachte live versie van het nummer "ANNA".
Uiteraard zal Jim met "DOE MAAR GEWOON" te zien zijn in de bekende tv-programma's en zullen ook de diverse radiostations hem weer warm omarmen.

JIM - DOE MAAR GEWOON

Tracklisting:
1. Doe maar gewoon
2. Anna (live)
3. Doe maar gewoon (videoclip)
Bestelnummer CDS: CMM 2007057
(release 21 september)