Album Within Temptation komt uit in de VS

24-07-2007 @ 11:07

De internationaal meest succesvolle Nederlandse rockband van de laatste jaren Within Temptation, heeft nu ook in de Verenigde Staten het meest recente album 'The Heart Of Everything' uitgebracht. Dit album kwam begin dit jaar op #1 binnen in de Nederlandse hitlijsten.
Naast releases in meer dan 30 landen wereldwijd via platenmaatschappij SonyBMG, kwam via Roadrunner Records (bekend van o.a. Nickelback) het album al uit in Japan, Engeland en Australië. Hieraan is dus nu de VS toegevoegd. De eerste single, 'What Have You Done' wordt inmiddels veel gedraaid via de radiostations waardoor de Top 40 van de 'Active Airplay Charts' is bereikt.
De band heeft ter promotie een Amerikaanse tour aangekondigd die in september zal plaatsvinden en waarbij diverse grote steden zullen worden aangedaan. Er zal onder andere worden gespeeld in vermaarde zalen als de House Of Blues in Chicago en Irving Plaza in New York.
Na een uitverkochte Europese tour in maart en april van dit jaar, staat in de laatste maanden van het jaar een tour in Engeland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk op het programma. Ook zal op 24 november de band een grote show in het Beursgebouw in Eindhoven verzorgen.