For Easy Living….is er Smooff ®

05-07-2007 @ 19:10

 De Smooff® is een laid-back loungekussen om optimaal te genieten… Liggen op het strand, heerlijk in de tuin, op de boot of op het balkon…. Met je vrienden of familie of lekker rustig in je eentje. Met Smooff ® kun je loungen en ontspannen waar en wanneer jij maar wilt. Experience Smooff.. Experience Life... Just enjoy!!!
Smooff® heet het hippe en handige kussen voor buiten en binnen. Heerlijk voor in het bos, de tuin, op het strand of de logeerkamer. Opgerold is het een handige draagtas, die ook nog eens plek biedt aan krant of thermosfles.
Het Smooff® loungekussen is gemaakt van een makkelijk te reinigen stof met een speciale (brandvertragende) coating. Reinigen met een vochtige doek en je Smooff® ziet er weer als nieuw uit. De kussen is samengesteld uit vier binnenkussens, die je kunt verwijderen, dus een grote reinigingsbeurt is ook geen enkel probleem. Met de speciale draagband kan je je Smooff® meenemen naar de leukste plekken.
Leverbaar in de kleuren Funky Oranje, Pool Aqua, Stylish Black, Lake Blue, Jungle Green, Hot Pink, Royal Blue, Moon Grey, Lusty Lime, Paradise Green, Sunny Red.
Afmetingen (lxbxh): 200cm x 60cm x 8cm
De verkoopprijs is €129,00
Verkrijgbaar o.a. bij Simply Life te Lieveren: www.simplylife.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: