Debuutsingle van Monique Smit “Wild”

13-06-2007 @ 18:09

Monique Smit werd in Nederland bekend door de succesvolle soap “Gewoon Jan Smit” die elke week ruim 1,5 miljoen kijkers trok. Eerder dit jaar deed ze mee samen met Xander aan het TV programma “Just the Two Of Us” waar ze de finale bereikte door haar natuurlijke presentatie en verrassende zangkwaliteiten.
Monique brengt op 29 juni haar eerste single uit. Deze single “WILD” werd geschreven en geproduceerd door Han Kooreneef (o.a. bekend van Marco Borsato, Volumia en Trijntje Oosterhuis) en Daniel Gibson (o.a bekend van The Backstreet Boys) en is het begin van een hopenlijk langdurige carrière. Dit najaar zal er nog een tweede single uitkomen gevolgd door een album begin 2008. Alle tijd wordt genomen om een geweldig album op te nemen en een solide basis te leggen voor haar optredens die ook in 2008 van start gaan.
Monique is de komende tijd te zien o.a. op 29/6 Ned 1/Tros Muziekfeest Op Het Plein, 30/6 Talpa/Hitmix, 30/6 Jetix/Kids Top 20, 1/7 Ned 1/Tros Lingo Bingo, 5/7 Lijn 4 en 7/7 Talpa/Hitmix
Ook wordt er de komende weken een promo video opgenomen en zullen er ook diverse regionale tv’s volgen. In week 26 zullen ook alle entertainment rubrieken aandacht besteden aan Monique’s debuut single.

Haar eigen website zal volgende week actief zijn en zal een belangrijke rol gaan spelen in de lancering van Monique Smit.

CD Single: Wild / Droom Je Mij
bestelnummer CDS: AC 300771
Commerciële release: 29 juni 2007
(artist & company/heartselling)