Hollands Next Top Model kandidate in videoclip R.O.O.O.M

14-04-2007 @ 17:22

Met clipprimeur op TMF en 'making of' bij Hollands Next Top Model
Maandag 9 april jl. volgden meer dan een half miljoen kijkers de uitzending van het RTL 5 programma ModelMasters: Holland's Next Top Model waarin te zien was hoe model Bodil plots voor de uitdaging kwam te staan een hoofdrol te vertolken in de nieuwe videoclip van R.O.O.O.M. Diezelfde avond nog waren Romagna, zangeres van R.O.O.O.M, en model Bodil door Robert Jensen gevraagd aan te schuiven in diens talkshow om over de opnames te vertellen. De dag erna, dinsdag 10 april, is de primeur van de bijbehorende videoclip door muziekzender TMF opgeëist. In de uitzending op maandag 23 april a.s. van ModelMasters: Hollands Next Top Model zijn de making of en de videoclip zelf van Lost te zien (20.30 uur op RTL5).
In 2006 scoorde R.O.O.O.M enkele bescheiden hits met First Thing en Get Up. De band stond in dat jaar ook in het voorprogramma van KANE, waarbij een stampvol Malieveld in Den Haag werd getrakteerd op een mix van beats, rap, soul, latin en zwoele, soms rauwe vocalen.
De single Lost is vanaf 16 april digitaal verkrijgbaar en ligt op 20 april in de winkel. Het debuutalbum First Chapter ligt op 18 mei in de winkel.
(emi music)