Nieuw album LUCAS & GEA; Met een lach door het leven.

12-10-2006 @ 16:07

Lucas & Gea presenteren hun nieuwe CD "Met een lach door het leven" tijdens het Mega Piratenfestijn in Marum op vrijdag 13 oktober, volgens Lucas betekent de nieuwe CD een terugkeer naar het geluid van hun eerste CD "Steeds weer huil je".
Lucas: "Veel mensen vinden dat toch ons mooiste album. Veel warme synthesizergeluiden dus, maar ook veel live-instrumenten en vooral niet te moeilijke liedjes."
Op de CD staat uiteraard ook de huidige single "Iedere morgen" van het duo die op dit moment de hitlijsten bestijgt, alsmede de leader van de reality soap die te zien was op RTV Noord. RTV Drenthe gaat deze vanaf 15 oktober uitzenden en RTV Oost in het begin van volgend jaar. Een landelijke TV zender heeft inmiddels ook te kennen gegeven de soap serie graag te willen uitzenden.
Na deze TV uitzendingen zal de soap op DVD verschijnen met een extra 7e aflevering die niet op TV te zien zal zijn.
Met het nieuwe album "Met een lach door het leven" overtreffen Lucas en Gea werkelijk alle voorgaande albums. Samen met producer Gerto Heupink werd de afgelopen maanden intensief gewerkt aan een absoluut muzikaal hoogtepunt van een van de bekendste Nederlandstalige duo's van dit moment. 14 Prachtige nieuwe liedjes en als bonus tracks werden de populairste bhne liedjes "Ik zal dansen op je bruiloft" en "Steeds weer huil je" opnieuw opgenomen

Tracklisting,
Met een Lach door het leven :
Mijn hartsvriendin - Te quiero mas - Iedere morgen - Samen met jou - Ik kijk naar die foto - Alles in 't leven - Met een lach - Zeg toch - De wind in je haren - Als jij lacht - Die gouden ring - Net dat kleine beetje meer - Dat ik weer gelukkig ben - Ik zag tranen in je ogen - Ik zal dansen op je bruiloft (remix) - Steeds weer huil je (remix)
Het jaar 2006 kan gerust het jaar van Lucas en Gea genoemd worden. Naast een 10 jarig jubileum in mei van dit jaar , de soap op de diverse TV zenders, een album om van te smullen en ook bij de Tros Televisie zijn Lucas & Gea graag geziene gasten bij de muziekfeesten op het plein.
Met Lucas & Gea door het leven, presentatie, 13 oktober.
Release album: 18 Oktober
Mega Feesttent, Scheiding te Marum om 22.00 uur.

meer info: www.lucasengea.nl
boekingen: www.volendammusicbv.nl